Terapeutisk yoga

Viniyoga og MediYoga

Viniyoga

Med baggrund i bl.a. en 3-årig Yogaterapeut uddannelse på 1000+ timer ved KHYF i Indien, arbejder vi med kroppens selvhelbredende processer.

Blidt og roligt, men også udfordrende vil sessionerne bestå af både små dynamiske flows, pranayama, afspænding og meditation. Du vil blive introduceret til flere af yogaens smukke og effektive facetter, blandt andet også brug af mantra og chanting.

Har du også lyst til at komme videre og gøre noget andet, end dét du plejer?
Så kom med!

Eleverne har super gode erfaringer med blandt andet bedre søvn om natten, at blive i stand til bedre at kunne finde, og bevare sin egen indre ro i hverdagen og derved undgå stress, halvering af behov for insulin mod diabetes, at kunne sænke forhøjet blodtryk uden brug af medicin, at få mere energi og større livsglæde – for bare at nævne nogle.

 

MediYoga

Medicinsk yoga. Med rødderne i Kundaliniyoga, er MediYoga udviklet i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen, specifikt rettet de selvhelbredende egenskaber.

Med baggrund i en MediYoga Instruktøruddannelse underviser jeg i MediYoga tirsdage og torsdage formiddage kl. 10-11.30.

Tilmelding sker via FOF Syd- og Vestsjælland via linket her: https://www.fof.dk/sydvest/Kursusoversigt/motion-sundhed/yoga/hensyntagende-yoga/mediyoga

 

Kontakt Skovgaard Yoga- & Fysioterapi

Vordingborgvej 61C (i gården) | 4700 Næstved
Parkering på Norgesvej

SKYF

Man behøver ikke at være akrobat for at gå til MediYoga.
MediYoga er en blid form for yoga med positiv effekt både på det psykiske og fysiske helbred.
Jeg har stor gavn af MediYoga i min hverdag. Den beroliger min krop og ikke mindst mit sind.
Til sidst en advarsel: MediYoga er stærkt vanedannende.

Kærligst Eva

Tusind tak for et fantastisk forløb, det har virkeligt sat skub i mig, og det er absolut noget jeg kommer til at have glæde af fremover. Faktisk er det allerede blevet en del af min hverdag og jeg lærer lidt mere hver eneste dag. Ikke kun mht. stress i arbejdet, men i det hele taget, hvordan jeg kontakter verden omkring mig. Jeg kan selv se forskellen, når jeg kigger i spejlet.

Tak igen, Kærlig hilsen Peter