YOGA I NÆSTVED

Yoga betyder forening. Forening af ‘body, mind and spirit’, og derfor vil du opleve, at al undervisning hos mig bliver individuelt tilpasset.

I yogafilosofien anskuer vi mennesket anderledes, end i Vesten. Mit mål er at forene det bedste fra begge verdner i et holistisk menneskesyn, til gode for mine klienter og elever.

  • Børne- og Teenyoga:
  • Individuel yogaterapi:
  • Terapeutisk yoga på hold:
  • Specielt tilrettelagte forløb:
  • Workshops: Se under Nyheder og Events

 

Individuel yogaterapi

Terapeutisk yoga på hold

Børne- og teenyoga

Specielt tilrettelagte forløb for virksomheder og institutioner

YOGA I NÆSTVED

Her kan du gennem individuelle sessions få opbygget din helt egen personlige, holistiske yogapraksis, som tilgodeser lige præcis de behov og ønsker du har, til hvad du gerne vil arbejde med, hvad enten det gælder noget fysisk, mentalt, psykisk eller mere åndeligt, for at få bedre balance og trivsel i dit liv.

Vi arbejder både med åndedrætsøvelser, små personligt tilrettelagte sekvenser af asanas (de fysiske øvelser) sammen med åndedrættet, brug af mantras, mindfulnessøvelser, afspændinger, meditationer og meget andet, alt efter hvad du er klar til at tage fat på og hvor du er i din personlige process.

Uanset om du er helt ny til yoga eller om du er mere erfaren og klar til at dykke dybere ned i din egen praksis og dén healing og styrke der ligger deri, så er du velkommen til at kontakte mig for en individuel aftale.

Kontakt Skovgaard Yoga- & Fysioterapi

Vordingborgvej 61C (i gården) | 4700 Næstved
Parkering på Norgesvej

SKYF