ViniYoga Onsdagshold kl. 19.00-20.30 Opstart 1. September 2021

Yogasalen Skovgaard Yoga- & Fysioterapi

Med baggrund i bl.a. en 3-årig Yogaterapeut uddannelse på 1000+ timer ved KHYF i Indien, arbejder vi med kroppens selvhelbredende processer.

Blidt og roligt, men også udfordrende, vil sessionerne bestå af både små dynamiske flows, pranayama, afspænding og meditation. Du vil blive introduceret til flere af yogaens smukke og effektive facetter, blandt andet også brug af mantra og chanting.

Har du dyrket andre typer yoga før, men er nysgerrig og har lyst til at komme videre og gøre noget andet, end dét du plejer? Eller er du helt ny til yoga?
Så kom med! Du er hjertens velkommen <3

Eleverne på disse hold har super gode erfaringer med blandt andet: Bedre søvn om natten, at blive i stand til bedre at kunne finde, og bevare sin egen indre ro i hverdagen og derved undgå stress, at kunne sænke forhøjet blodtryk uden brug af medicin, at få mere energi og større livsglæde – for bare at nævne nogle. Hvis dit fokus udelukkende er på at komme i fysisk god form, så er det et andet hold, du skal melde dig til 😉

Det glæder mig, at vi igen kan starte onsdagshold op 1. September 2021, kl. 19.00-20.30!
14 onsdage for 2660kr. (ingen undervisning i uge 42 og 44). Betalingen kan deles i 2.

Det eneste du skal medbringe er dig selv, iført behageligt tøj, evt. en drikkedunk med vand og låg, samt et åbent sind.

Brug af lækre tykke måtter, øko. bomuldstæpper mm. er med i prisen og bliver rengjort efter hver brug.

Vi overholder selvfølgelig den gældende lovgivning, og du møder kun op, hvis du ikke har symptomer på smitsomme sygdomme.

Tilmelding sker via kontaktformularen her på siden. Du har sikret dig en plads på holdet, når du har modtaget en velkomstmail 🙂

Jeg glæder mig til at byde nye, som erfarne elever velkomne!

Tilmeld dig her og indbetal venligst holdprisen
via MobilePay til 83490