OM SKOVGAARD YOGA- & FYSIOTERAPI

 

Aut. Fysioterapeut siden januar 2000, Yogaterapeut 1000+ ved KHYF i Indien, MediYoga Instruktør, Børnefysioterapeut, Børneyogalærer, PD i Psykologi

 

Logo’et historie:

Tak til Rikke Fabricius for at illustrere præcis dét logo, jeg havde i mit hjerte, der illustrerer:
“Flower og life” = livets begyndelse med celledeling og udvikling til menneske, med lyset, der bryder frem i midten, og farverne, der skifter på vej ud, som når vi åbner vores hjerter og når vi lader vores potentialer udvikle sig og skinne ud på verden, til glæde for ikke bare os selv, men også for alle andre.

 

Ved alle bookede tider gælder det, at afbud skal ske senest dagen før, ellers opkræves det fulde beløb for behandlingen/sessionen.

 

Kontakt Skovgaard Yoga- & Fysioterapi

Vordingborgvej 61C (i gården) | 4700 Næstved
Parkering på Norgesvej

SKYF

Man behøver ikke at være akrobat for at gå til MediYoga.
MediYoga er en blid form for yoga med positiv effekt både på det psykiske og fysiske helbred.
Jeg har stor gavn af MediYoga i min hverdag. Den beroliger min krop og ikke mindst mit sind.
Til sidst en advarsel: MediYoga er stærkt vanedannende.

Kærligst Eva

Tusind tak for et fantastisk forløb, det har virkeligt sat skub i mig, og det er absolut noget jeg kommer til at have glæde af fremover. Faktisk er det allerede blevet en del af min hverdag og jeg lærer lidt mere hver eneste dag. Ikke kun mht. stress i arbejdet, men i det hele taget, hvordan jeg kontakter verden omkring mig. Jeg kan selv se forskellen, når jeg kigger i spejlet.

Tak igen, Kærlig hilsen Peter